Hemsidor

Så får du hjälp med hemsidan

Du kan få hjälp med hemsidan på flera olika sätt.

Det bästa, men krångligaste, sättet är att du lär dig själv. Beroende på hur bra du är på att hantera datorer sedan tidigare så behöver det inte vara så svårt att lära dig grunderna i WordPress så du kan göra 95% av alla uppdateringar själv.

Den finns en uppsjö källor att lära sig på nätet, som exempelvis Udemy eller gratis på YouTube.

Nackdelen med att lära sig uppdatera WordPress själv är att det kan vara lite knepigt att hitta alla funktioner i deras inte helt optimala gränssnitt. Eftersom du förmodligen inte kommer att göra uppdateringar varje dag så finns även risken att du glömmer hur man gör mellan gångerna och mer eller mindre får börja om från början varje gång du ska göra en uppdatering av din hemsida.

Ett alternativ till att göra allt själv är att anlita ett företag som specialiserat sig på att hjälpa till med uppdateringar av WordPress. Det behöver inte kosta så mycket och får även fördelen att allt blir professionellt gjort och ser bra ut.

Ett tredje alternativ är att anlita en webbyrå, kanske till och med samma som gjorde hemsidan åt dig. Det är ett dyrare alternativ, men ibland kan det löna sig att samla alla webbtjänster på samma ställe.